TECO 804 SMART

Compact draadloos CCD uitlijnsysteem, mogelijk met wandmontage en af te lezen via een laptop of tablet
Logo TECO
Lees meer over TECO

TECO 804 SMART

De TECO 804 smart is voorzien van dezelfde meetkoppen als we al gewend waren van de standaard TECO 804. En dat is maar goed ook, want die meetkoppen zijn super betrouwbaar! Alleen maakt nu het traditionele kabinet plaats voor een wandconsole inclusief oplaadstation, met daarbij een combi laptop/tablet voor de softwareverloop. Het voordeel is dat het al extreem betrouwbare systeem nu veel compacter wordt!

De nieuwe samenstelling levert dus behoorlijk wat ruimtewinst op, terwijl je de combi laptop/tablet eenvoudig mee kan nemen naar de plek waar je wil gaan afstellen. Je zet simpelweg het display op de rijbaan neer en kijkt tijdens het stellen heel eenvoudig op het display daar waar je staat te sleutelen. Daarbij is, net als bij de TECO 920, de nieuwste uitlijnsoftware ook nog eens voorbereid voor de samenwerking met het TECO ProADAS kalibratiesysteem.

Een aantal eigenschappen van de TECO 804 SMART zijn:

  • Direct waardes na opspannen targets: geen enkele rolbeweging meer nodig om de meetwaardes in beeld te krijgen door het gebruik van de revolutionaire HOT klemmen
  • Zeer lichte en bewezen duurzame en bedrijfszekere meetkoppen
  • Zeer complete database met wel meer dan 40.000 voertuigen
  • Oplaadstation direct bij de wand te plaatsen
  • Betrouwbare draadloze communicatie
  • Zeer gebruiksvriendelijk programmaverloop
  • Volledige integratie met het TECO ProADAS kalibratie systeem
...
Voeg toe aan offerte
specificaties
Database
Meer dan 40.000 voertuigen
Meetprecisie
0,01°
Communicatie
Draadloos
Laadsnoer
Standaard netwerkkabel
Logo TECO

Over TECO

TECO en CBX werken sinds 2010 samen aan het bedienen van de Nederlandse markt met de meest hoogwaardige en gebruiksvriendelijke demontagemachines en balanceermachines. Als onderdeel van de grote Nexion groep biedt TECO daarnaast zeer veel andere hoogwaardige producten zoals uitlijnsystemen, ADAS kalibratie apparatuur, hefbruggen en nog veel meer. 

Wat TECO kenmerkt is dat het een jong, dynamisch team achter zich heeft terwijl het een lange historie heeft. Daarnaast staat TECO zich voor op niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook op de kwaliteit van alles van productie tot eindlevering. Een goed gedocumenteerd product, duidelijke afspraken en het lang leveren van onderdelen voor apparatuur die al uit productie is zijn een paar van de grote voordelen van het samenwerken met TECO.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!