TECO 804

De TECO 804 CCD uitlijner is de snelste en meest gebruiksvriendelijke CCD uitlijner verkrijgbaar op de markt. Een volwaardig Nexxion product gecombineerd met CBX HOT klemmen maken dit de meest efficiënte oplossing voor CCD uitlijnen!
Logo TECO
Lees meer over TECO

TECO 804

Wilt u de snelste, meest gebruiksvriendelijke en complete CCD uitlijner met een goede database en hoogwaardige kwaliteit? Dan is de draadloze TECO 804 uit de Nexxion groep de ideale uitlijner voor u. Hoogwaardige Italiaanse kwaliteit tegen de juiste prijs!

  • Standaard geleverd met unieke HOT uitlijnklemmen!
  • Supersnel, accuraat en schadevrij opspannen
  • Geen opspancompensatie meer vereist.
  • Binnen 1 minuut volledige uitlijnmeting.
  • Gegarandeerd het meest kosten efficiënte verkrijgbare CCD uitlijnsysteem
  • Standaard met printer en dicht kabinet
  • Optioneel ook goed toepasbaar op uw bestaande vlakke hefbrug!*
  • Bij aanschaf volledige uitleg en demonstratie in uw werkplaats!

Eenvoudig en zorgvuldig

Het overzichtelijke menu en de eenvoudige bediening maken het ook voor een niet-ervaren uitlijnmonteur gemakkelijk om de juiste stappen te doorlopen. Doordat Nexxion als moederbedrijf de data vezorgt voor meerdere equipmentmerken is de database zeer compleet en ook heel correct! Je weet dus wat je wel en niet kan doen bij het gekozen voertuig, en welke aanvullende gegevens eventueel vereist zijn.

Foute opspanning niet meer mogelijk!

Het unieke HoT opspansysteem zorgt voor correcte uitlijnwaarden direct na opspanning en zorgt ook nog eens voor een snelle en gebruiksvriendelijke werking. Wij leggen u het principe uit en garanderen de goede werking tijdens een uitleg bij ons of bij u in de werkplaats. Daarnaast kan je elk wiel opspannen zonder wieldoppen te hoeven verwijderen ...

Voeg toe aan offerte
specificaties
Database
meer dan 20.000 voertuigen
Meetprecisie
0,01°
Communicatie
Draadloos
Voeding
4x AA batterij per meetkop
Laadsnoer
Standaard netwerkkabel
Aantal spoorsensoren
8 CCD sensoren
downloads
Logo TECO

Over TECO

TECO en CBX werken sinds 2010 samen aan het bedienen van de Nederlandse markt met de meest hoogwaardige en gebruiksvriendelijke demontagemachines en balanceermachines. Als onderdeel van de grote Nexion groep biedt TECO daarnaast zeer veel andere hoogwaardige producten zoals uitlijnsystemen, ADAS kalibratie apparatuur, hefbruggen en nog veel meer. 

Wat TECO kenmerkt is dat het een jong, dynamisch team achter zich heeft terwijl het een lange historie heeft. Daarnaast staat TECO zich voor op niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook op de kwaliteit van alles van productie tot eindlevering. Een goed gedocumenteerd product, duidelijke afspraken en het lang leveren van onderdelen voor apparatuur die al uit productie is zijn een paar van de grote voordelen van het samenwerken met TECO.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!