NIEUWS

CBX met 150m2 op equipvak

CBX Nederland staat als leverancier van werkplaatsequipment met 150m2 op de Equipvak te Haarlemmermeer. Als partner voor de werkplaatsinrichting zal daar een breed scala aan equipment tentoongesteld worden.

“Omdat wij ons de laatste jaren met bewuste keuzes voor kwaliteit succesvol ontwikkeld hebben tot een leverancier voor de gehele werkplaats, willen wij ons graag duidelijk als zodanig kenbaar maken voor het grote publiek. Om dit goed zichtbaar te maken hebben we dan ook de gekozen voor een ruime stand van 150m2. Voor alle soorten autobedrijven is deze beurs volgens ons dan ook de ideale gelegenheid om op inhoudelijk niveau kennis te maken met het huidige aanbod op gebied van equipment. Wij stellen op deze beurs dan ook alle apparatuur werkend op zodat men de kwaliteit kan beleven.”

CBX zal live demonstraties van meerdere soorten equipment tonen die onderscheidend zijn in de markt, waaronder het vernieuwende Vamag New Dimension 3D uitlijnsysteem. Binnenkort zal CBX bekend maken welke producten extra worden belicht tijdens deze beurs.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!