NIEUWS

TECO S-Line banden apparatuur

TECO is al sinds 2008 de leverancier van wielservice equipment voor CBX Nederland. Met trots hebben wij altijd dit kwalitatieve merk uit Corregio (Italië) mogen voeren, daar waar de beste wielserviceapparatuur wordt geproduceerd. Als onderdeel van de overkoepelende Nexion groep (eigenaar van o.a. Corghi, Mondolfo, SICE en nog veel meer heeft CBX Nederland via TECO de mogelijkheid om de nieuwe TECO S-Line te mogen voeren.

Waarom de S-Line

Door de samenwerking tussen de bedrijven is er nu een productrange gekomen die gericht is om een goede kwaliteit te leveren voor een optimale prijs. Ofwel, een goed product voor een kleiner bedrag. Bijkomend voordeel is dat deze apparatuur via TECO voorzien is van de juiste aftersales. Leveringen van onderdelen zijn dus verzekerd via het Nexion netwerk.

Levering zoals het u uitkomt

Om het interessant te maken, bieden we de mogelijkheid om de machine te laten verzenden direct naar de eindgebruiker. De machine kan dan relatief eenvoudig door de klant zelf in werking worden gesteld en worden gemonteerd. Uiteraard met handleiding zodat de gebruiker eenvoudig zijn weg kan vinden. Tevens bieden we natuurlijk support, mocht het nog niet lukken.

Maar ook is het mogelijk om de machine door ons te laten leveren, installeren en uitleggen indien dat de voorkeur geniet. Dat kan tegen een geringe meerprijs. Ofwel, complete ontzorging is uiteraard altijd mogelijk zoals u van ons gewend bent.

S-Line demontagemachines

Op dit moment zijn er 3 demontage machines beschikbaar waarvan 1 een handmatige zijwaarts wegdraaiende demontagekop heeft, en 2 machines met een automatische pneumatisch achterover kantelende demontagekop. De S-Line 2300 is handmatig, de 3500 en 4000 zijn automatisch. Op alle machines zijn pneumatische hulparmen leverbaar.

S-Line balanceermachines

Tevens zijn er 3 type balanceermachines vanuit de S-Line leverbaar. Het simpelste type, de 6000, vraagt een handmatige invoer van de wielgegevens en is voorzien van een LED display. Het type 6600 A is al voorzien van een elektronische inmeetarm voor de wielgegevens, nog steeds met LED display. De 6800 A is voorzien van gelijk aan de 6600 A, maar dan met TFT monitor als uitlezing.

Optioneel verkrijgbaar is het Laser&Led systeem, waardoor men heel fijn verlicht en accuraat onderin de velg het plakgewicht kan aanbrengen. Vanuit onze ervaring een optie waar je niet op zou moeten besparen, zo fijn werkt het. Tevens is een parkeerrem om het wiel vast te zetten leverbaar, evenals een SONAR sensor om de positie van het buitenste slaggewicht voor stalen velgen automatisch in te laten meten.

Zie onze actiepagina om de introductieprijzen van de nieuwe S-Line te bekijken.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!