NIEUWS

CBX introduceert nieuwe range Teco balanceermachines

Afgelopen jaar mochten wij al de nieuwe Teco 700-serie balanceermachines verwelkomen in ons programma, maar nu zijn ook de voorgaande modellen volledig vernieuwd. De Teco 66, 67 en 68 worden vervangen door de Teco 660, 670 en 680.

Hiermee introduceert Teco de 600-serie wielbalancers. Grootste vernieuwing is de volledig automatische herkenning van het gewenste balanceerprogramma. Bij het inmeten kiest de balanceermachine automatisch zelf het juiste (aluminium) programma. Daarnaast schat de machine ook automatisch de velgbreedte in. Dit betekent dat de gebruiker vooraf niks hoeft in te voeren, enkel de meetarm te gebruiken.

De nieuwe balanceermachines zijn leverbaar tevens leverbaar met Laser&Light systeem en als PLUS uitvoering. Het Laser&Light systeem stelt de gebruiker in staat zuiver en ergonomisch onderin de velg het gewicht aan te brengen. Wanneer de machine als PLUS uitvoering wordt besteld bezit de balanceermachine ook nog eens over een extra breed chassis met meer ruimte voor de gewichten. De machine is helemaal compleet met een sonar sensor (670 en 680) die de velgbreedte precies inmeet zonder extra handelingen. Het is zelfs ook mogelijk sommige uitvoeringen zonder kap te bestellen mocht de ruimte erg klein zijn. Uiteraard met behoud van CE certificaat.

Als neusje van de zalm in deze serie introduceert Teco de 680 PLUS PL. Deze machine is niet alleen standaard voorzien van een breed chassis en Laser&Light systeem, maar bevat ook nog eens een pneumatisch opspansysteem voor extra gemakkelijk en snel opspannen. Dit pneumatisch systeem stelt de gebruiker in staat om snel en zuiver op te spannen.

http://website.cbx-nederland.nl/productgroep/25.html

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!