Herrmann SCHWENKARM LIFT 2.50

Stempelhefbrug met twee afzonderlijke kolommen, telescopische zwenkarmen en een hefvermogen van 5.000 Kg
Logo Herrmann
Lees meer over Herrmann

Herrmann SCHWENKARM LIFT 2.50

Een stempelhefbrug met twee afzonderlijke cilinders en een sterke industriële poedercoatlaag voor extra bescherming. Iedere cilinder is voorzien van twee draaibare en telescopisch te verstellen hefarmen. De SCHWENKARM LIFT 2.50 stempelhefbrug kan maar liefst 5 ton heffen.

De stempelhefbrug wordt electronisch bediend waarbij de hoogte via een contactloze (en dus bedrijfszekere) eindschakelaar wordt gelimiteerd. De stempelhefbrug is voorzien van veiligheidssignalen via licht- en geluidssignalen. Uiteraard is ook de voetbeveiliging via een geluidssignaal geregeld.

De stempelhefbrug is voorzien van een pneumatische noodbediening. De zuigers en cilinders zijn voorzien van een extra harde chroomlaag, wat een lange levensduur garandeert. De aluminium geleiders met ingebouwde smeerkamer zorgen dat de 2.50 een zeer onderhoudsvriendelijke stempelhefbrug is.

Voeg toe aan offerte
video
specificaties
Hefvermogen
5.000 Kg
Maximale hefhoogte
1.894 mm
Totale breedte van de hefbrug
2.655 mm
Lengte slangen of kabels
8 meter
Opnamehoogte
110 mm
Inbouwdiepte
2.338 mm
downloads
Logo Herrmann

Over Herrmann

Herrmann is vanaf 1971 gespecialiseerd in het produceren van stempelhefbruggen. Kwaliteit is een begrip dat bij Herrmann hoog in het vaandel staat. Een groot deel van de in Nederland gemonteerde stempelhefbruggen komen uit de Herrmann fabriek. Maar ook wereldwijd leveren aan ze aan de meest hoogstaande dealerbedrijven van o.a. Porsche, Austin Martin en Lamborghini.

Duurzaamheid

Herrmann bewijst niet alleen duurzaam te zijn door de ontwikkeling van de aqualift. Ook de zogenaamde 'retrofit kit' bewijst dat Herrmann altijd bezig is duurzame oplossingen te bedenken. De retrofit kit maakt het namelijk mogelijk een Herrmann stempelhefbrug in iedere bestaande cassette te plaatsen, ook als deze van een ander merk is.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!