Herrmann AQUALIFT

Stempelhefbruggen die werken op alleen water en lucht. Bij de Aqualift is geen olie en elektronika nodig. De meest duurzame en milieuvrindelijke oplossing.
Logo Herrmann
Lees meer over Herrmann

Herrmann AQUALIFT

Een stempelhefbrug, maar dan alleen op lucht en water. Geen olie en elektronika nodig. Dit is de meest duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor het heffen van voertuigen.

  • Bijna alle Herrmann stempelhefbruggen zijn als Aqualift uitvoering verkrijgbaar.
  • Bewezen resultaten, vraag naar referenties.
Voeg toe aan offerte
video
specificaties
Hefvermogen
3.200 - 6.000 Kg
Logo Herrmann

Over Herrmann

Herrmann is vanaf 1971 gespecialiseerd in het produceren van stempelhefbruggen. Kwaliteit is een begrip dat bij Herrmann hoog in het vaandel staat. Een groot deel van de in Nederland gemonteerde stempelhefbruggen komen uit de Herrmann fabriek. Maar ook wereldwijd leveren aan ze aan de meest hoogstaande dealerbedrijven van o.a. Porsche, Austin Martin en Lamborghini.

Duurzaamheid

Herrmann bewijst niet alleen duurzaam te zijn door de ontwikkeling van de aqualift. Ook de zogenaamde 'retrofit kit' bewijst dat Herrmann altijd bezig is duurzame oplossingen te bedenken. De retrofit kit maakt het namelijk mogelijk een Herrmann stempelhefbrug in iedere bestaande cassette te plaatsen, ook als deze van een ander merk is.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!