Newcom ZB2000

Nul Emissie kast voor de DMU-300 roetmeter
Logo Newcom
Lees meer over Newcom

Newcom ZB2000

De Newcom ZB2000 Nul Emissie kast is geschikt voor de DMU-300 roetmeter. De ZB2000 zorgt er voor dat de niet gemeten uitlaatgassen veilig afgezogen worden zonder dat er schadelijke gassen vrijkomen in de werkplaats.

Multifunctioneel

De ZB2000 is zodanig ontwikkeld zodat hier ook een MAHLE viergasmeter op past en alle slangen netjes aan opgehangen kunnen worden. Aan de rechter zijkant van de ZB2000 wordt de voeding van de emissieapparatuur gemonteerd als ook een kapstok voor de slang voor de roetmeting. Aan de linkerzijde is een kapstok voor de sondeslang voor de viergasmeter zodat ook deze netjes kan worden opgeborgen.

Hiermee is het mogelijk een zeer complete emissieset in de werkplaats neer te zetten die de minste ruimte in beslag neemt. Het geheel is natuurlijk vrij verrijdbaar door de werkplaats.

Voeg toe aan offerte
specificaties
Vereist debiet afzuigmotor
1.600 - 2.000 m3/uur
Aansluiting afzuigmotor
150 mm diameter
Lengte uitlaatslang
2.5 meter, diameter 75 mm
Logo Newcom

Over Newcom

De naam Newcom komt voort uit het feit dat achter CBX Nederland de mensen zitten die in de jaren '80 van de vorige eeuw de merknaam COMAR bedachten (en onder die naam wereldwijd platenremtestinrichtingen en wielbalanceermachines geƫxporteerd hebben). Newcom staat dan ook voor 'New COMar'.

Onder deze merknaam produceert CBX Nederland haar eigen producten, zoals de zeer succesvolle 1200-serie platenremtestinrichtingen. Voor de kwaliteit van de producten die onder de Newcom merknaam gemaakt worden hanteren wij een minstens zo hoge (als niet hogere) kwaliteitsnorm als dat wij doen voor de producten die wij importeren. U kunt er dus, zoals bij alles van CBX van op aan dat een Newcom product ontworpen is met de gebruiker en een duurzame, lange levensduur in het achterhoofd.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!