MAHLE RMU 300

Draadloze toerenteller en olietemperatuurmeter met optionele EOBD aansluiting
Logo MAHLE
Lees meer over MAHLE

MAHLE RMU 300

De RMU 300 werkt naadloos samen met de MAHLE emissieapparatuur door de draadloze communicatie. De unit werkt daarbij op een zelfstandige accu zodat er geen snoeren over de vloer hoeven te liggen. Door de vele aansluitmogelijkheden is het opnemen van het toerental altijd mogelijk. Met behulp van de duidelijke display is het instellen zeer eenvoudig. Tevens is het opnemen van de temperatuur ook mogelijk. De toerenteller is met behulp van een accessoire ook universeel te verbinden met emissieapparatuur van andere merken. 

Toerentalopname

Het toerental wordt gemeten door middel van de rimpelspanning op de accu of via een magnetische piëzo klopsensor. Met behulp van de knoppen en het duidelijke full-color display is de unit eenvoudig in te stellen op de toegepaste toerentalsensor en het aantal cilinders. Optioneel is het toerental en de temperatuur op te nemen via een Bluetooth EOBD connector, de EOBD 300 EVO.

Olietemperatuur

Standaard is de RMU 300 geleverd met een temperatuursonde die in de motorolie kan worden aangebracht ter controle van de juiste bedrijfstemperatuur zodat je zeker weet dat de motor klaar is voor een roetmeting.

Voeg toe aan offerte
video
specificaties
Meetbereik toerental
300 - 9.999 rpm
Communicatie
Draadloos of bekabeld
Display
Full-color display
downloads
Logo MAHLE

Over MAHLE

Mahle is een enorme speler in de automotive aftermarket. Bekend van bijvoorbeeld de sponsoring van het Ferrari F1 team kan Mahle met recht een wereldspeler genoemd worden. Met de emissie- en airco service apparatuur van Mahle haalt u dus apparatuur in huis die nauwkeurig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!