TECO HL185

Koplampafsteller met uitgebreide lichtmeting en aflezing dalingshoek
Logo TECO
Lees meer over TECO

TECO HL185

De HL185 is een koplampafsteller die volledig voldoet aan de wettelijke eisen. Lees hier ook alles over de nieuwe eisen die op 1 januari 2021 van kracht werden.

Aflezing dalingshoek

Op de HL185 kunt u niet alleen nauwkeurig controleren of de dalingshoek binnen de tolerantie valt, u kunt ook controleren wat de dalingshoek dan precies is. De HL185 heeft daarnaast een analoge lichtmeter voor zowel dim- als grootlicht.

Uitlijning voor voertuig

De HL185 beschikt over een spiegel bovenin de gefixeerde kolom waarmee je kan aflezen of de unit goed voor het voertuig staat gepositioneerd. Een redelijk simpele maar duurzame oplossing. De HL190 PLUS is optioneel uitvoerbaar met laservisier, waarmee een laserlijn op het voertuig wordt geprojecteerd.

Waterpas afstellen

De HL185 heeft ook nog eens de verstelbare wielen om de zuil perfect waterpas op de vloer van het testoppervlak te kunnen afstellen. Hierdoor kan je kleine afwijking in de waterpas stand corrigeren via de wielen zodat je altijd perfect het lichtbeeld kan controleren. Dit hoeft maar eenmalig te worden gedaan als de werkplek is gekozen.

Levering is inclusief Nederlandse handleiding (verplicht voor APK!)

Voeg toe aan offerte
specificaties
Luxmeter
Analoge aflezing
Meethoogte
240-1.410 mm
Geschikt voor APK
Ja, conform richtlijnen 2021
downloads
Logo TECO

Over TECO

TECO en CBX werken sinds 2010 samen aan het bedienen van de Nederlandse markt met de meest hoogwaardige en gebruiksvriendelijke demontagemachines en balanceermachines. Als onderdeel van de grote Nexion groep biedt TECO daarnaast zeer veel andere hoogwaardige producten zoals uitlijnsystemen, ADAS kalibratie apparatuur, hefbruggen en nog veel meer. 

Wat TECO kenmerkt is dat het een jong, dynamisch team achter zich heeft terwijl het een lange historie heeft. Daarnaast staat TECO zich voor op niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook op de kwaliteit van alles van productie tot eindlevering. Een goed gedocumenteerd product, duidelijke afspraken en het lang leveren van onderdelen voor apparatuur die al uit productie is zijn een paar van de grote voordelen van het samenwerken met TECO.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!