TECO T-Check

Overrijdbaar controlesysteem voor bandprofiel, snelle uitlijncontrole,
Logo TECO
Lees meer over TECO

TECO T-Check

Regelmatige controle wordt steeds belangrijker voor zowel de automobilist als de garagehouder. Met de TECO T-Check kunt u uw controleproces automatiseren en een zeer snel, automatisch rapport opstellen.

Zonder überhaupt uit de auto te hoeven stappen controleer de TECO T-Check al automatisch het profiel van de banden en controleert het systeem de wiel uitlijning.

De T-Check biedt u echter nog meer mogelijkheden:

  • Controleer de verlichting vanuit de auto middels draadloze camera's die de buitenkant van het voertuig direct op uw tablet laten zien.
  • Sla klanten op in een database en markeer het voertuig met een QR-code sticker zodat u bij een volgend bezoek direct de sticker kunt scannen en het voertuig kunt identificeren.
  • Doe een controle van het TPMS systeem.
  • Maak foto's van visuele controles. Zo kunt u bijvoorbeeld krasjes of andere beschadigingen vastleggen voor een taxatierapport.
Voeg toe aan offerte
video
specificaties
Logo TECO

Over TECO

TECO en CBX werken sinds 2010 samen aan het bedienen van de Nederlandse markt met de meest hoogwaardige en gebruiksvriendelijke demontagemachines en balanceermachines. Als onderdeel van de grote Nexion groep biedt TECO daarnaast zeer veel andere hoogwaardige producten zoals uitlijnsystemen, ADAS kalibratie apparatuur, hefbruggen en nog veel meer. 

Wat TECO kenmerkt is dat het een jong, dynamisch team achter zich heeft terwijl het een lange historie heeft. Daarnaast staat TECO zich voor op niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook op de kwaliteit van alles van productie tot eindlevering. Een goed gedocumenteerd product, duidelijke afspraken en het lang leveren van onderdelen voor apparatuur die al uit productie is zijn een paar van de grote voordelen van het samenwerken met TECO.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!