T-Scan TreadSpec

Bandenprofielmeter als verkooptool
Logo T-Scan
Lees meer over T-Scan

T-Scan TreadSpec

De TreadSpec is een state-of-the-art overrijdbare bandenscanner waarmee bandenspecialisten, dealers en ook universeel garagisten haar afzet in verkoop banden en uitlijningen sterk kan vergroten en tegelijkertijd de klant sterker aan zich te binden. De TreadSpec is verkrijgbaar als Drive of Service uitvoering. Dit geautomatiseerd station zorgt voor een supersnelle scan van het bandenprofiel, koppelt dit direct aan het kenteken van het voertuig en geeft een zeer duidelijk printrapport weer van de complete meting inclusief adviezen m.b.t. uitlijnen om dit aan de klant te presenteren.

Eigenschappen:

  • Altijd alle voertuigen door de doorgang gemeten
  • Geen arbeid vereist voor de meting door geautomatiseerd systeem
  • Compleet diagnose rapport inclusief uitlijnadvies via de cloud naar je PC gestuurd
  • Kentekenregistratie middels een foto via de tool
  • Gegarandeerde verhoging in de verkoop van banden en uitlijningen

Bereken direct uw rendement!

Nieuw! Bereken direct het rendement dat met de TreadSpec in uw bedrijf te behalen valt. Vul in het formulier hieronder in om uw rendement direct per mail te ontvangen!

 Help
 Help
 Help
 Help
 Help

Voeg toe aan offerte
video
specificaties
downloads
Logo T-Scan

Over T-Scan

T-Scan biedt de meest hoogwaardige bandenscansystemen die er maar bestaan. De unieke scanmethode gecombineerd met de Cloud oplossing biedt buiten een perfecte scan ook nog vele andere voordelen. Met de producten van T-Scan ben je verzekerd van een goed werkend product en de beste rapporten voor het maximale rendement. 

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!