TECO S-line 4000

Automatische banden de- en montagemachine met een slimme prijs/kwaliteit verhouding
Logo TECO
Lees meer over TECO

TECO S-line 4000

Automatische en professionele banden de- en montagemachine waarbij de kolom pneumatisch naar achteren kantelt. De S-Line 4000 is een automatische banden de- en montagemachine die geschikt is voor het afdraaien  van een grote range banden van 11-26’’.

Door de slimme constructie en vriendelijke prijsstelling bevatten de S-Line machines de optimale  prijs/kwaliteit verhouding.

Verkrijgbare opties

  • Handbediende bandenspanningsklok
  • Pneumatische hulparm HTB-24
  • Montage en installatie bandenmachine door CBX Nederland
Voeg toe aan offerte
specificaties
Klemcapaciteit van buiten
11-24”
Klemcapaciteit van binnen
13-26”
Maximale wielbreedte
3-14”
Aandrijving
2-speed + reverse 3 fase 400V motor
Werkdruk
8-10 bar
Motorvermogen
0,85kW - 1,1kW
Draaisnelheid
7rpm (1-speed) of 6,5 - 13 rpm (2-speed)
Hielafdrukker opening
380mm
downloads
Logo TECO

Over TECO

TECO en CBX werken sinds 2010 samen aan het bedienen van de Nederlandse markt met de meest hoogwaardige en gebruiksvriendelijke demontagemachines en balanceermachines. Als onderdeel van de grote Nexion groep biedt TECO daarnaast zeer veel andere hoogwaardige producten zoals uitlijnsystemen, ADAS kalibratie apparatuur, hefbruggen en nog veel meer. 

Wat TECO kenmerkt is dat het een jong, dynamisch team achter zich heeft terwijl het een lange historie heeft. Daarnaast staat TECO zich voor op niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook op de kwaliteit van alles van productie tot eindlevering. Een goed gedocumenteerd product, duidelijke afspraken en het lang leveren van onderdelen voor apparatuur die al uit productie is zijn een paar van de grote voordelen van het samenwerken met TECO.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!