TECO 42

Extra sterke bandenwisselaar met lage tafel en extra klemcapaciteit
Extra sterke bandenwisselaar met lage tafel en extra klemcapaciteit
Extra sterke bandenwisselaar met lage tafel en extra klemcapaciteit
Extra sterke bandenwisselaar met lage tafel en extra klemcapaciteit
Logo TECO
Lees meer over TECO

TECO 42

De TECO 42 is een zeer robuuste bandendemontage machine met een klemcapaciteit van 11” tot 28”. De extra verstevigde verticale zuil garandeert schadevrije werkzaamheden aan lichtmetalen wielen.

 

Extra sterk frame

De TECO 42 is bedoeld voor extra zware werkzaamheden, waarbij de voorkeur gegeven wordt aan een machine zonder leverless kop. De extra lage draaitafel zorgt voor een goede werkhoogte bij de- en montage van extra grote wielen. De constructie van de verticale zuil is extra sterk en onder een hoek geplaatst voor schadevrije montage.

RunFlat Arm

Voor laagprofiel banden en runflats is er de speciale UPH arm die het mogelijk maakt dit soort banden moeiteloos en schadevrij te de- en monteren.

Slimme hielafdrukker

De hielafdrukker is voorzien van een dubbelwerkende cylinder en een speciale voorziening die zorgt dat de afdrukker altijd onder dezelfde hoek blijft staan. Dit voorkomt het vastzitten van de hielafdrukker en velgschade.

Lift

De TECO 42 is te bestellen met een extra lift, die werk met zware wielen een fluitje maakt. In de lift is een rollenbed geïntegreerd voor het hielafdrukken. Hierdoor hoeven zware wielen niet meer opgetild te worden tijdens het afdrukken.

Standaard bijgeleverd:

Natuurlijk worden bij een TECO 42 standaard plastic beschermstukken geleverd voor de kop, hielafdrukker en klemmen. Daarnaast is de kop via een slimme snelspanner makkelijk uit te wisselen. Ook wordt de TECO 42 standaard geleverd met een tubeless inflation kit, waarbij ...

Voeg toe aan offerte
specificaties
Voeding
380 V
Draaisnelheid draaitafel
8 tpm
Logo TECO

Over TECO

TECO en CBX werken sinds 2010 samen aan het bedienen van de Nederlandse markt met de meest hoogwaardige en gebruiksvriendelijke demontagemachines en balanceermachines. Als onderdeel van de grote Nexion groep biedt TECO daarnaast zeer veel andere hoogwaardige producten zoals uitlijnsystemen, ADAS kalibratie apparatuur, hefbruggen en nog veel meer. 

Wat TECO kenmerkt is dat het een jong, dynamisch team achter zich heeft terwijl het een lange historie heeft. Daarnaast staat TECO zich voor op niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook op de kwaliteit van alles van productie tot eindlevering. Een goed gedocumenteerd product, duidelijke afspraken en het lang leveren van onderdelen voor apparatuur die al uit productie is zijn een paar van de grote voordelen van het samenwerken met TECO.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!