TECO 36 SPECIAL

Extra sterke semi-automatische bandenwisselaar
Extra sterke semi-automatische bandenwisselaar
Extra sterke semi-automatische bandenwisselaar
Extra sterke semi-automatische bandenwisselaar
Logo TECO
Lees meer over TECO

TECO 36 SPECIAL

De TECO 36 SPECIAL is een professionele bandenwisselaar geschikt voor wielen van 10 tot 25. Bijzonder aan deze machine is dat de tafel lager staat voor het wisselen van grote wielen.

Robuust

Daarnaast heeft de TECO 36 SPECIAL een simpel uitneembare pedaalmodule en dubbelwerkende hielafdruk cylinder maken de TECO 36 SPECIAL een unieke onderhoudsvriendelijke machine.

De TECO 36 SPECIAL is ook een zeer robuuste machine, wat de betrouwbaarheid sterk verbetert. Al deze eigenschappen
maken de TECO 36 SPECIAL uitermate geschikt voor bijvoorbeeld RunFlat banden en banden met een zeer lage wang.

Standaard:

De TECO 36 SPECIAL wordt standaard geleverd met een plastic beschermingsset voor de klemmen, de hielafdrukker en het meegeleverde bandijzer.

Opties:

Het is aan te raden om de TECO 36 SPECIAL uit te rusten met de UPH (hulparm). Daarnaast is een TI versie beschikbaar, zoals op deze foto. Ook is er een draaitafel met dubbele snelheid beschikbaar zodat u snel en efficient kunt werken.

Garantie en onderhoud:

De TECO 36 SPECIAL wordt standaard geleverd met drie jaar garantie, met uitzondering van overbelasting door oneigenlijk gebruik. Het is raadzaam een onderhoudscontract af te sluiten met CBX: voor een vast bedrag per jaar worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Controle van de aandrijfriem op spanning en slijtage.
  • Controle en eventueel bijvullen van de olienevelaar.
  • Controle en eventueel legen van de waterafscheider.
  • Vervangen van plastick beschermdelen ...
Voeg toe aan offerte
specificaties
Inklemcapaciteit
10" - 25"
Voeding
220 / 380 V
Maximale velgbreedte
14,5"
Werkdruk
8 - 10 bar
Draaisnelheid draaitafel
8 tpm of 6 / 12 tpm naar keuze
Logo TECO

Over TECO

TECO en CBX werken sinds 2010 samen aan het bedienen van de Nederlandse markt met de meest hoogwaardige en gebruiksvriendelijke demontagemachines en balanceermachines. Als onderdeel van de grote Nexion groep biedt TECO daarnaast zeer veel andere hoogwaardige producten zoals uitlijnsystemen, ADAS kalibratie apparatuur, hefbruggen en nog veel meer. 

Wat TECO kenmerkt is dat het een jong, dynamisch team achter zich heeft terwijl het een lange historie heeft. Daarnaast staat TECO zich voor op niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook op de kwaliteit van alles van productie tot eindlevering. Een goed gedocumenteerd product, duidelijke afspraken en het lang leveren van onderdelen voor apparatuur die al uit productie is zijn een paar van de grote voordelen van het samenwerken met TECO.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!