TECO 35

De- en montagemachine van 10-23 inch
Logo TECO
Lees meer over TECO

TECO 35

De TECO 35 is een automatische bandenwisselaar van Italiaanse makelij die zeer duurzaam is.

De kolom van de TECO 35 kantelt automatisch achterover weg via een pneumatisch bediend pedaal. Het opspansysteem is dusdanig ontwikkeld dat deze met elke velgdiameter maximale opspankracht levert. Door gebruik te maken van goede materialen is het geheel zeer betrouwbaar en duurzaam.

Wat kan er optioneel bij?

De TECO 35 kan uitgebreid worden met de SPH hulparm. Dit is een pneumatische hulparm die extra ondersteuning biedt voor het de- en monteren van stuggere banden, ook die en met een lage wang. Daarnaast is het voordeel dat het de- en monteren van de band fysiek ook veel minder belastend voor het lichaam.

Garantie en onderhoud:

CBX levert de TECO 35 standaard met 5 jaar garantie*, met uitzondering van overbelasting door oneigenlijk gebruik. Wel met de voorwaarde dat de machine volgens voorschriften wordt onderhouden uiteraard.  

Voeg toe aan offerte
specificaties
Inklemcapaciteit
10-23 inch
Kanteling kolom
Automatisch achterover
Draaisnelheid draaitafel
6 - 12 rpm (2-speed)
downloads
Logo TECO

Over TECO

TECO en CBX werken sinds 2010 samen aan het bedienen van de Nederlandse markt met de meest hoogwaardige en gebruiksvriendelijke demontagemachines en balanceermachines. Als onderdeel van de grote Nexion groep biedt TECO daarnaast zeer veel andere hoogwaardige producten zoals uitlijnsystemen, ADAS kalibratie apparatuur, hefbruggen en nog veel meer. 

Wat TECO kenmerkt is dat het een jong, dynamisch team achter zich heeft terwijl het een lange historie heeft. Daarnaast staat TECO zich voor op niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook op de kwaliteit van alles van productie tot eindlevering. Een goed gedocumenteerd product, duidelijke afspraken en het lang leveren van onderdelen voor apparatuur die al uit productie is zijn een paar van de grote voordelen van het samenwerken met TECO.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!