TECO 27

Handmatige bandenwisselaar
Logo TECO
Lees meer over TECO

TECO 27

Deze semi-automatische bandenwisselaar is natuurlijk voorzien van een draaitafel die in twee richtingen te draaien is. Daarnaast is de TECO 27 voorzien van een bewezen oersterke opspanningsmechanisme.

Wat zit er standaard bij?

De TECO 27 heeft een zeer degelijk handmatig klemmechanisme voor de verticale arm, dat verzekerd is van jarenlang probleemloos gebruik. Ook worden de klemmen natuurlijk geleverd met plastic beschermkappen
om kwetsbare wielen te beschermen.

Wat kan er optioneel bij?

De TECO 27 is eventueel uit te breiden met de RFA, een extra te monteren arm, die het mogelijk maakt banden met een zeer lage wang of grote stijfheid te de- en monteren.

Garantie en onderhoud:

De TECO 27 wordt standaard geleverd met drie jaar garantie, met uitzondering van overbelasting door oneigenlijk gebruik. Het is raadzaam een onderhoudscontract af te sluiten met CBX: voor een vast bedrag per jaar worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Controle van de aandrijfriem op spanning en slijtage.
  • Controle en eventueel bijvullen van de olienevelaar.
  • Controle en eventueel legen van de waterafscheider.
  • Vervangen van plastick beschermdelen (zonder bijkomende kosten).
  • Smeren van bewegende delen.
Voeg toe aan offerte
specificaties
Inklemcapaciteit
23
Logo TECO

Over TECO

TECO en CBX werken sinds 2010 samen aan het bedienen van de Nederlandse markt met de meest hoogwaardige en gebruiksvriendelijke demontagemachines en balanceermachines. Als onderdeel van de grote Nexion groep biedt TECO daarnaast zeer veel andere hoogwaardige producten zoals uitlijnsystemen, ADAS kalibratie apparatuur, hefbruggen en nog veel meer. 

Wat TECO kenmerkt is dat het een jong, dynamisch team achter zich heeft terwijl het een lange historie heeft. Daarnaast staat TECO zich voor op niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook op de kwaliteit van alles van productie tot eindlevering. Een goed gedocumenteerd product, duidelijke afspraken en het lang leveren van onderdelen voor apparatuur die al uit productie is zijn een paar van de grote voordelen van het samenwerken met TECO.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!