TECO UPH

Hulparm voor de TECO 27, 35 en 45. Voor stugge banden.
Hulparm voor de TECO 27, 35 en 45. Voor stugge banden.
Hulparm voor de TECO 27, 35 en 45. Voor stugge banden.
Hulparm voor de TECO 27, 35 en 45. Voor stugge banden.
Logo TECO
Lees meer over TECO

TECO UPH

Een ijzersterke arm

De UPH is een onmisbare optie in de 21e eeuw. Waar banden steeds stugger worden en het gebruik van runflat banden toeneemt.

Hoe werkt het?

De UPH is een extra hulp-arm die op een bandendemontage machine gemonteerd wordt en het zware werk uit handen neemt door middel van luchtdruk. Door slim geplaatste rollen en andere delen wordt het monteren en demonteren van stugge banden een eitje. En ze blijven heel!

Heeft u al een Newcom of TECO bandenmachine?

Geen probleem, de UPH is bij bijna alle modellen achteraf te monteren. CBX Nederland verzorgt de montage geheel voor u en geeft een demonstratie over het gebruik.

Voeg toe aan offerte
video
Logo TECO

Over TECO

TECO en CBX werken sinds 2010 samen aan het bedienen van de Nederlandse markt met de meest hoogwaardige en gebruiksvriendelijke demontagemachines en balanceermachines. Als onderdeel van de grote Nexion groep biedt TECO daarnaast zeer veel andere hoogwaardige producten zoals uitlijnsystemen, ADAS kalibratie apparatuur, hefbruggen en nog veel meer. 

Wat TECO kenmerkt is dat het een jong, dynamisch team achter zich heeft terwijl het een lange historie heeft. Daarnaast staat TECO zich voor op niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook op de kwaliteit van alles van productie tot eindlevering. Een goed gedocumenteerd product, duidelijke afspraken en het lang leveren van onderdelen voor apparatuur die al uit productie is zijn een paar van de grote voordelen van het samenwerken met TECO.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!