TECO 100 Variant

Leverless bandenwisselaar met centrale opspanning en hielafdruk-wielen. De TECO 100E heeft een handmatige middengat-opspanning.
Logo TECO
Lees meer over TECO

TECO 100 Variant

In navolging van de Teco 100 en 100E, speciaal ontwikkeld voor runflat banden, volgt nu de Teco 100 Variant. Deze nieuwe versie biedt weer extra mogelijkheden en op is veel punten door de klant zelf samen te stellen. Standaard is de machine al voorzien van LeverLess demontagekop, extra hulparm, afdrukschotels en naafgatopspanning.

Naar eigen wens af te nemen

De naam duidt er al op dat de klant de machine op een aantal punten kan samenstellen. U bepaalt dus zelf de extra mogelijkheden - en daarmee ook de prijs. Optioneel zijn bijvoorbeeld de ergonomische wiellift, pneumatisch automatische opspanning, een vernieuwde geïntegreerde opblaasbazooka, Moto-inverter (traploos snelheid regelen) en de traditionele hielafdrukker voor stalen wielen. Laatstgenoemde optie is overigens alleen verkrijgbaar in combinatie met de Moto-inverter.

Voor iedere band

De Teco 100 Variant is ontwikkeld vanuit hetzelfde concept als de Teco 100. Ook deze nieuwe versie bevat dus de LeverLess demontagekop, opspanning door het wielnaafgat en afdrukrollen voor dit taaie bandentype (runflat). Maar de fabrikant heeft de Variant meer geschikt gemaakt om ook kleinere wielen aan te kunnen. Ook is de Teco 100 Variant veelzijdiger, dankzij de optioneel verkrijgbare traditionele hielafdrukker. Hierdoor is het eenvoudiger om met een en dezelfde machine ook banden van de standaard stalen wielen te (de)monteren. De machine is zodoende geschikt voor alle maten van 12 t/m 30 inch.

...
Voeg toe aan offerte
video
specificaties
Inklemcapaciteit
12 - 30 inch
Voeding
230 / 400 V
Werkdruk
10 bar
downloads
Logo TECO

Over TECO

TECO en CBX werken sinds 2010 samen aan het bedienen van de Nederlandse markt met de meest hoogwaardige en gebruiksvriendelijke demontagemachines en balanceermachines. Als onderdeel van de grote Nexion groep biedt TECO daarnaast zeer veel andere hoogwaardige producten zoals uitlijnsystemen, ADAS kalibratie apparatuur, hefbruggen en nog veel meer. 

Wat TECO kenmerkt is dat het een jong, dynamisch team achter zich heeft terwijl het een lange historie heeft. Daarnaast staat TECO zich voor op niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook op de kwaliteit van alles van productie tot eindlevering. Een goed gedocumenteerd product, duidelijke afspraken en het lang leveren van onderdelen voor apparatuur die al uit productie is zijn een paar van de grote voordelen van het samenwerken met TECO.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!