TECO 36 TOP

Automatische bandenwisselaar met LeverLess kop (geïntegreerde bandenlepel). De kop kantelt pneumatisch bediend achterover. Met behulp van de automatische TPH hulparm (gepatenteerd!) demonteer je heel eenvoudig de onderste hiel!
Logo TECO
Lees meer over TECO

TECO 36 TOP

De 36 TOP is de een zeer universeel toepasbare machine door zijn traditionele draaitafel en LeverLess demontagekop. De TOP versie is ook altijd standaard voorzien van automatische TPH hulparm en 2-speed motor. Deze machine is de perfecte keuze voor het dagelijkse werk aan wielen vanaf 16" met reguliere en stugge (RunFlat) banden. Ideaal dus voor het universele werk.

 

LeverLess kop


De nieuwste generatie LeverLess demontagekoppen zijn gemaakt om het gebruik van de bandenlepel te elimineren. Dit betekent dat u geen bandijzer meer nodig heeft. De lepel zit in de kop verwerkt, en gaat middels een pneumatische cilinder op en neer. Hiermee kunt u moeiteloos allerlei soorten banden eenvoudig boven de velgrand tillen. Tevens is de kop ontwikkeld om de velg niet te raken tijdens het de- en monteren.

Extra uitgebreide TPH hulparm


De 36 TOP is standaard voorzien van de TECO gepatenteerde TPH hulparm. De hulparm is voorzien van diverse rollen voor het eenvoudig monteren van stugge banden zoals je wel vaker ziet. Het unieke is de speciale onderste schotel om de onderste hiel te demonteren. Deze schotel werk automatisch via een pneumatisch systeem (gepatenteerd) dat zich vanzelf instelt op de velgrand. Hiermee is het demonteren van de onderste hiel heel eenvoudig gemaakt.

Voeg toe aan offerte
video
specificaties
Inklemcapaciteit
10 - 25 inch
Maximale wielbreedte
14,5 J
Werkdruk
8-10 bar
downloads
Logo TECO

Over TECO

TECO en CBX werken sinds 2010 samen aan het bedienen van de Nederlandse markt met de meest hoogwaardige en gebruiksvriendelijke demontagemachines en balanceermachines. Als onderdeel van de grote Nexion groep biedt TECO daarnaast zeer veel andere hoogwaardige producten zoals uitlijnsystemen, ADAS kalibratie apparatuur, hefbruggen en nog veel meer. 

Wat TECO kenmerkt is dat het een jong, dynamisch team achter zich heeft terwijl het een lange historie heeft. Daarnaast staat TECO zich voor op niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook op de kwaliteit van alles van productie tot eindlevering. Een goed gedocumenteerd product, duidelijke afspraken en het lang leveren van onderdelen voor apparatuur die al uit productie is zijn een paar van de grote voordelen van het samenwerken met TECO.

0
Volg ons!

Helaas: Deze pagina is nog niet beschikbaar. Houd onze site in de gaten, wij werken er aan!